Våbenskjold til Tamkjær Plantage

Tamkjær Plantages nye våbenskjold skal bruges til en række forskellige formål, og derfor er det nødvendigt med både et klassisk, håndtegnet våben samt en række digitale versioner.

Du kan se både det færdige våbenskjold for Tamkjær Plantage samt billeder fra processen herunder.

Tamkjær Plantages færdige våbenskjold – håndtegnet og digitalt

 

 

 

Tamkjær Plantage ved Hemmet i Midtjylland er lykkedes med en succesfuld kombination af  naturpleje, landbrug og vindkraft. Den succesfulde kombination af de tre områder har betydet, at områderne i dag er hjemsted for store bestande af både traner og kronhjorte.

Våbenet for Tamkjær Plantage skal naturligvis afspejle alle disse ting uden at blive hverken overfyldt eller uelegant.

Den hvide, vingede kronhjort i blåt blev det naturlige valg til våbenmotivet. Den årvågne trane med et gyldent agern i kloen som hjelmtegn henviser samtidig til den nødvendige årvågenhed, der skal til for at drive et effektivt landbrug.

Billeder fra Processen

Et godt våbenskjold afhænger af en god proces. Derfor bruger jeg altid den nødvendige tid og energi på at give våbentageren tid og mulighed for at se en række forskellige designs og motivmuligheder.

I dén proces er miniaturer et vigtigt værktøj, og samarbejdet med tegner og våbentager afgørende.

Kontakt på tlf 2345 8564 eller stefan@ligelinjer.dk

Har du lyst til at høre om mulighederne for at få dit eget, personlige våbenskjold, så ring eller skriv en mail, så finder vi ud af præcis, hvad der passer til dig.