Professor Plus og Regnemaskinen

Børnebog af Astrid Fjendbo
Illustreret af Stefan Lægaard

 

Professor Plus og Regnemaskinen handler om Marie, som ikke er ret vild med at regne og de der tier-venner er da ikke nogen hjælp. Eller er de?

Det tager lang tid at tælle gæster og grillpølser, og hvad gør man, når man løber tør for fingre, tæer, rosiner og tændstikker? Det er lidt bøvlet.

Måske kan Professor Plus, regnvejr og nogle gode venner finde en løsning? Kan de mon sammen opfinde en regnemaskine der er så lille, at den er let at have med sig?

Professor Plus og regnemaskinen er en illustreret højtlæsningsbog fir de 5-9 årige med en legende tilgang til matematikken – særligt tier-vennerne.

Køb Professor Plus og Regnemaskinen.

Hver tegning sin historie

Når jeg illustrerer historier, er det vigtigt for mig, at tegningerne rummer en dimension, der ligger ud over den fortalte historie.

Jeg kan lide at lade tegningerne lægge sig i marginerne af hovedhistorien, så læseren kan gå på opdagelse i tegningerne og finde noget nyt.

I en historie som Professor Plus og Regnemaskinen er der masser af muligheder for at lade tegningerne digte med på historien og give fortællingen en ekstra dimension.

Særligt i en højtlæsningsbog er det vigtigt, at der også er noget for børnene at opdage, som ikke er afhængigt af den læste historie. På dén måde får børnene deres egen plads til til at lade fantasien spille med.

Illustrationer fra bogen

Alle børnebøger af Astrid Fjendbo og Stefan Lægaard

kr. 199,00

kr. 199,00

kr. 348,00

Kontakt på tlf 2345 8564 eller stefan@ligelinjer.dk

Har du lyst til at høre om mulighederne for at få dit eget, personlige våbenskjold, så ring eller skriv en mail, så finder vi ud af præcis, hvad der passer til dig.