Heraldik (Våbenskjold)

Alle – både privatpersoner, foreninger og firmaer – kan (og bør) tage deres eget våben. Heraldikken er en 1000 år gammel tradition med egne regler og normer, og skabelsen af et nyt våbenskjold er både en givende og lærerig proces, hvor æstetik, værdier og symbolisme går op i en højere enhed.

Et godt våbenskjold er smukt og kommunikerer samtidig tydeligt og præcist, og moderne heraldik er et elegant og effektivt kommunikativt værktøj.

Alle projekter starter med en samtale, hvor vi taler om hvad der er vigtigt for dig, og hvad du gerne vil sige med dit våben. Som regel bliver våbnene udført i blæk og akvarel. I tilfælde af, at våbenet også skal bruges til store digitale projekter laver jeg også gerne en digital tegning i tillæg til dén højopløselige scanning, som naturligvis følger med.

Herunder kan du se nogle af de heraldiske projekter, hvor jeg tegnet.

Hvis du har spørgsmål eller overvejer selv at tage et våben, kan jeg kontaktes på  tlf 2345 8564 eller stefan@ligelinjer.dk

Du kan også finde en vejledende prisliste her.

Kontakt på tlf 2345 8564 eller stefan@ligelinjer.dk

Har du lyst til at høre om mulighederne for at få dit eget, personlige våbenskjold, så ring eller skriv en mail, så finder vi ud af præcis, hvad der passer til dig.