Kagetegniner til Meyers Bageier

Tegninger kan andet og mere end fotografier ofte kan. Ved at bruge detaljerede og smukke tegninger som produktbilleder kunne Meyers Bagerier ved lanceringen af konceptet Flødekage Fredag vise både kagernes tydelige æstetik de enkelte ingredienser.

Køb plakat med alle flødekagerne. 

De forskellige kagetegniner

Pavlova

 

Pavlovaen er opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova, og der er da også noget yndefuldt og elegant over den bærprydende flødekage. Bunden af marengs giver desuden et kærligt nik til balletskørtet.

 

Medalje

 

Medaljen er én af de kager, hvor det ikke udefra er til at se, at den er fyldt til den flødeskumsbesatte kant med alskens gode sager.

Ved at lade flødeskummet slynge sig om vaniljecreme og hindbærmarmelade bliver både de enkelte ingredienser og den overordnede helhed fremhævet.

 

Gåsebryst

 

I Meyers udgave af det kendte og elskede gåsebryst er det grafiske element fremhævet med en trekantet solbærmousse, der giver form til resten af kagen.

Tegningen tager derfor også naturligt nok udgangspunkt i netop det grafiske udtryk, der bliver understreget af den stringente opbygning.

 

Jordbærtærte

 

Hvis der findes noget bedre end en jordbærtærte en sommerdag, så har jeg ikke fundet det endnu.

De solmodne jordbær er her det altoverskyggende fokus, og understreger prævis hvor lækker denne simple og højt elskede klassisker er.

 

Tivolikage

 

Fest og farver skal der til, når man har sådan et navn og tivolikagen er også både festlig og farvrig. De skarpe snit i flødeskummet, er placeret nænsomt rundet om rabarberkompotten og flødecremen er netop én af de ting, der giver den tegnede fremstillling en ekstra dimension. 

 

Vandbakkelse

 

En kompleks kage, der udefra næsten kan forvekles med en fancy bolle. 

Her er der valgt en mere dynamisk opbygning, hvor tilblivelsesprocessen uderstreges af procespile og en nærmest kvadratisk kompostion. 

 

Kartoffelkage

 

Oprindeligt lavet til at skulle ligne en nyopgravet kartoffel fra baghaven er denne bombe af en flødekage en ægte klassiker. 

Ved at lade den sprøde mørdej, der giver vandbakkelsen sin smukke struktur ved bagningen, svæve over resten ligner kagen nærmest en delikat spisesvamp. På den måde understreges relationen til det jordelige forlæg.

 

Mariekage

 

Den ser ikke ud af meget udenpå, men indeni er den fyldt med den lækreste mokkacreme og nougat.

Tegningen her er et godt eksempel på, at tegninger kan bruges til at formidle en kompleksitet som nærmest ville have været umulig at vise ved et fotografi.

 

 

Kontakt på tlf 2345 8564 eller stefan@ligelinjer.dk

Har du lyst til at høre om mulighederne for at få dit eget, personlige våbenskjold, så ring eller skriv en mail, så finder vi ud af præcis, hvad der passer til dig.