En Dag Uden Tal

Børnebog af Astrid Fjendbo
Illustreret af Stefan Lægaard

En Dag Uden Tal  handler om Otto, som ikke er ret vild med at regne. Faktisk ville han ønske, at der slet ikke var nogen tal i verden, for så ville alting være meget mere enkelt.

En dag går Ottos ønske i opfyldelse, men det bliver ikke helt, som han havde forestillet sig. For hvordan kan man egentlig vide, hvornår man har fødselsdag, eller finde den rigtige størrelse på fodboldstøvlerne uden tal? Og hvad med lommepengene og betalingen hos købmanden? Det bliver en meget mærkelig dag.

En Dag Uden Tal er en illustreret højtlæsningsbog for de 3-8-årige af Astrid Fjendbo om den matematik, vi bruger hver dag helt uden at lægge mærke til det.

Køb En Dag Uden Tal. 

Hver tegning sin historie

Når jeg illustrerer historier, er det vigtigt for mig, at tegningerne rummer en dimension, der ligger ud over den fortalte historie.

Jeg kan lide at lade tegningerne lægge sig i marginerne af hovedhistorien, så læseren kan gå på opdagelse i tegningerne og finde noget nyt.

I en historie som En Dag Uden Tal er der masser af muligheder for at lade tegningerne digte med på historien og give fortællingen en ekstra dimension.

Særligt i en højtlæsningsbog er det vigtigt, at der også er noget for børnene at opdage, som ikke er afhængigt af den læste historie. På dén måde får børnene deres egen plads til til at lade fantasien spille med.

Illustrationer fra bogen

Alle børnebøger af Astrid Fjendbo og Stefan Lægaard

kr. 199,00

kr. 199,00

kr. 400,00

Kontakt på tlf 2345 8564 eller stefan@ligelinjer.dk

Har du lyst til at høre om mulighederne for at få dit eget, personlige våbenskjold, så ring eller skriv en mail, så finder vi ud af præcis, hvad der passer til dig.